O NAMA

Entoni
Plesni angažman
94%
Pouzdani voditelji
94%

NAŠA VIZIJA

Atomic Dance Factory djeluje u sklopu VPS Radost, koja je osnovana u cilju promicanja, razvitka i unapređivanja plesnih tehnika street jazza, hip hopa, breakdancea i edukativnog i pedagoškog rada s djecom i mladima te smislene organizacije njihovog slobodnog vremena. Sve to u cilju poboljšavanja svijesti i stvaranja pozitivne slike o sebi.

SUPERTALENT

Skupina Atomic Dance Factory stekla je popularnost sudjelovanjem u showu SUPERTALENT na Novoj TV 2009. godine. Četrnaest članova ove skupine i njihov plesni voditelj Saša Krnetić natjecali su se u prvoj sezoni Supertalenta u Hrvatskoj. Tu su se predstavili plesnim performanceom 'Piano Player' i već nakon prvih nekoliko sekundi nastupa gotovo šokirane ostavili sve članove žirija i publiku. Glumac Enis Bešlagić im je na kraju nastupa rekao kako takve umjetnike nitko u Hrvatskoj dosad nije imao prilike vidjeti. Novinar Dubravko Merlić, kojeg nije lako oduševiti, a kamoli dignuti na noge, vidjevši njihov nastup ostao je bez teksta, dok im je pjevačica Nina Badrić na kraju performancea samo rekla: 'Vidimo se u superfinalu!'

KINGS OF STYLE

Kings of Style nije samo plesno natjecanje, radionica ili party, već platforma za povezivanje urbane plesne scene i razmjena iskustava u radu s djecom i mladima. Sastoji se od jedinstvenih plesnih događanja, pravila i sustava ocjenjivanja sudionika. Kompletan sudački sustav i pravila kreirani su na temelju 20 godina iskustva u street plesovima. Ovaj jedinstveni plesni festival okuplja najbolje urbane plesne grupe iz Hrvatske i regije, koje se bore za titulu 'kraljeva' street plesova.

PROJEKTI

Plesni projekti ADF-a prepoznati su i više puta nagrađivani kako u Hrvatskoj tako i u svijetu.

© 2024 ADF. Sva prava pridržana.

Ostanite informirani uz naš mjesečni newsletter