DODATNI PROGRAMI

HIP HOP HEELS

Ovi treninzi kombiniraju hip hop plesnu tehniku, glazbu i koreografije s, naravno, nezaobilaznim cipelama na petu. Treninzi imaju jak naglasak na ritmu, energiji i stavu a namijenjeni su svim ženama željnima dobre energije i rada na sebi.

PROFESIONALNI RAZVOJ

Želiš postati plesni voditelj? Edukacije ćemo odžavati mjesečno tijekom cijele godine u Zagrebu. Ovaj program je za one koji imaju interes za podučavanje ili koreografiranje u budućnosti ili za one koji jednostavno žele malo više uroniti u svoju tehniku. Predavanja će sadržavati i podučavanje izrade glazbe, formacija i koreografije.

PLESNE RADIONICE

Plesne radionice namijenjene su svima željnima dobre energije i rada na sebi. Radionice hip hopa nude učesnicima priliku da se upuste u svijet ovog dinamičnog plesnog stila i nauče različite elemente koji ga čine jedinstvenim.

STREET FUSION

Street fusion je svojevrstan 'hibrid' izmedu jazz plesa i hip hopa. Ovaj plesni stil objedinjuje fleksibilnost, čvrstoću, koordinaciju i eleganciju s elementima karakterističnima za hip-hop, house, waacking… U koreografijama vlada energičnost koja pruža zadovoljstvo kako plesaču tako i publici te dodatno razvija karizmu svakog pojedinog plesača koreografije.

© 2024 ADF. Sva prava pridržana.

Ostanite informirani uz naš mjesečni newsletter