Jelena Đukanović rođena je 10. ožujka 1990. u Zagrebu. Prve plesne korake naučila je u Boleru, a nedugo zatim nastavila i kod Tomislava Tržana. Nakon 2 godine u T.T.-u, godinu dana odlazi na jazz u naprednu grupu plesnog studija Tihane Škrinjarić. Prelaskom u gimnaziju  upisuje hip-hop u Liberdanceu gdje joj je voditelj Nina Jukić. Uskoro dolazi u naprednu grupu Flygirlz plesnog studija Keiko gdje ostaje narednih 5 godina i odrađuje razne nastupe, snima spotove za grupu Connect, Gretu, Nereda…

Plesala je i na raznim gostovanjima grupe Flygirlz između ostalog i na premijeri plesnog filma Step Up 2, s istom grupom je nastupala i na plesnom festivalu u Češkoj 2008. godine i na ESDU natjecanju u Puli 2009. godine.

Nakon upisa na Fakultet političkih znanosti upisuje jazz dance kod Lidije Iveković u plesnom studiju Escape gdje i ostaje naredne dvije godine. U međuvremenu se upisuje u Atomic Dance Factory, nakon godine dana pristupa udarnoj postavi istoimenog kluba, grupi A1,  u kojoj je sad već drugu sezonu pod trenerskom palicom Saše Krnetića.

Nastupala je na više desetaka plesnih produkcija i radila u show grupi „Fenix Furioso“ te bila trenerica u plesnom studiju Vega-MTV dance.

Trenutačno na Fakultetu političkih znanosti završava 3. godinu preddiplomskog studija, a surađuje kao novinar na sportskom portalu Crosport.hr te na Televiziji Student.