Festival urbanog plesa “Kings of Style” održava se  8. travnja 2018. godine u SD Trešnjevka, poznatijoj kao Kutija šibica na zagrebačkoj Trešnjevci. Kings of Style, u organizaciji plesne skupine Atomic Dance Factory,  prometnuo se u najveći urbani plesni festival u regiji.  Preko 1000 sudionika će pokazati svoje vještine u street dance koreografijama i na tematskim battleovima Who Got the Ju!ce.

Sada već legendarni tematski battleovi Who Got the Ju!ce otvaraju festival i izazivaju plesače da otplešu izvan svojih plesnih okvira.  Anto Petričević osvrnuo se na battleove za koje ga vežu zanimljive uspomene.

Sudjelovao sam na mnogim freestyle battleovima u Hrvatskoj i inozemstvu, ali Who Got the Ju!ce je nešto neviđeno i zbog toga je zanimljiv plesačima. Od nas zahtijeva kreativnost, snalažljivost i smisao za humor“, izjavio je prošlogodišnji pobjednik Who Got the Ju!ce battleova.

Nedjelja donosi  najviše uzbuđenja jer je na redu glavni dio Festivala – natjecanje u koreografijama Kings of Style. Natjecanje svoju originalnost i atraktivnost temelji na specifičnom sustavu ocjenjivanja, stvorenom od strane najistaknutijih plesača i koreografa u regiji. Voditelji cjelodnevnog programa su Tomislav Ivić i Dino Tremens.

 

 RASPORED FESTIVALA

07.04.2018. Who Got the Ju!ce, 17 – 22 h, Klub Super Super + afterparty

08.04.2018. Kings of Style, 18 – 22.30 h, Sportska dvorana Trešnjevka (Kutija šibica)