Za novu plesnu sezonu 2019./2020. audicije za break dance i hip hop će se održati u subotu, 21. rujna 2019.  za djecu (uzrast od 7-11 godina) i seniore (od 16 godina nadalje) i nedjelju, 22. rujna 2019. za  juniore (uzrast od 12-15 godina).

Napominjemo da ćemo vrijeme i lokaciju audicija javiti mailom nakon završenih prijava. Prijave s  vašim podacima pošaljite najkasnije do 17. rujna 2019.  na: tajnistvo@atomicdancefactory.hr.

Prijava treba sadržavati ime i prezime kandidata, datum rođenja, kontakt telefon te plesnu biografiju. Za natjecateljske grupe nužno je plesno predznanje hip hop-a ili break dance-a.

Kako se pripremiti za audiciju? 
Sve što trebate ponijeti je osmijeh na licu, sportsku opremu i plesnu obuću.

Što vas očekuje? 
Nakon prozivke svih kandidata počinje audicija koja se sastoji od dva dijela: improvizacije (polaznici izvode improvizaciju na nepoznatu glazbu u trajanju od 30 do 60 sekundi) i izvođenja naučene plesne sekvence (treneri na licu mjesta uče sve kandidate istovremeno kratku plesnu sekvencu koju oni zatim izvode jedan po jedan). Nakon što su svi kandidati prošli oba dijela audicije zbrajaju se ostvareni bodovi i žiri se međusobno konzultira. Rezultati i formirane natjecateljske grupe javljuju se putem maila nekoliko dana nakon završetka audicije.

Što će se sve ocjenjivati?
Ocjenjuju se tri elementa: ritmičnost (ocjena se sastoji od više elemenata: sluh, prepoznavanje ritma i kretanje u skladu sa dinamikom glazbe), plesna tehnika (ocjena se sastoji od više elemenata: dužina pokreta, jasno vidljiv početak i kraj pokreta, izvođenje tehnički zahtjevnijih elemenata za koje se daju dodatni bodovi), izražajnost (NE mehaničko izvođenje pokreta, prikaz različitih kvaliteta pokreta te facijalna ekspresija – osjećajnost). Na audiciju je potrebno doći ranije kako bi polaznici imali slobodnog vremena za zagrijavanje i pripremu.