Ana Jurišić rođena je 13. ožujka 1994. godine u Zagrebu a uz bavljenje plesom već šest godina studira i Biotehnologiju.

Ova bivša uspješna atletičarka je i nakon brojnih uspjeha u kraljici sportova shvatila da je ljubav prema plesu ipak jača. Zajedno sa svojim najboljim prijateljima odlučila je doći u Atomic Dance Factory i od tada je ovaj klub postao njen drugi dom. Zahvaljujući predanom radu i motivaciji, brzo je napredovala. Najprije je 2010. godine ušla u prvu seniorsku grupu, u kojoj i danas pleše, 2013. postaje asistent, a 2014. voditelj druge juniorske grupe.

Anini glavni postulati su da u znanje treba ulagati i nikad se ne treba prestati razvijati. Tako i ona već drugu godine ide na Adria Dance Camp gdje uči od brojnih plesača i pedagoga poput: Tight Eyeza(K.R.U.M.P.), Mike Songa (hip hop), Koharu Sugaware( hip hop), Jane ‘Jaje’ Vankove (hip hop, K.R.U.M.P.), Vedrane Grčić (house), Fredericka Folksa (popping i locking), Veronike ‘Ike’ Bernardis (Dancehall),Olivie ‘Chachi’ Gonzales (hip hop), Phillipa ‘Pacman’ Chbeeba (hip hop) te mnogih drugih. Osim radionica na ADC-u, pohađala je i radionice u Italiji, Sloveniji, Srbiji, te išla na mnoge radionice hrvatskih plesača: Virne Hošnjak (lyrical, hip hop), Lidije Iveković (lyrical), Dinka Zeca (lyrical) i drugih.

Sva ta ulaganja ovoj sjajnoj plesačici su se isplatila,  a to se vidi po ostvarenju brojnih odličnih rezultata na raznim natjecanjima, poput osvajanja prvog mjesta na Svjetskom kupu 2011. u kategoriji malih grupa i formacija te osvajanju prvog mjesta na Državnom prvenstvu 2014. u već spomenutim kategorijama.

Ples i Atomic omogućili su joj, kako tvrdi, da se okuša u stvarima koje nikad ne bi sama probala. Bila je model za Fotosofiu, Schwarzkopf, nastupala sa brojnim hrvatskim zvijezdama… Posebno ističe svoj prvi službeni nastup na Porinu 2010., nastup za Ninu Badrić u Beogradu i Zagrebu, kao i nastup za jedan od najboljih hrvatskih sastava –Elemental.