Urbani ples se vraća na ulice zahvaljujući adidas Originalsu i plesnoj skupini Atomic Dance Factory na adidas Originals Jam natjecanju koje će se održati u subotu 23. travnja 2016. u Zagrebu na križanju Bogovićeve i Gajeve ulice s početkom u 12 sati.

Osam street plesača odmjerit će snage uz podršku poznatog DJ Chilla. Natjecanje adidas Originals Jam popratno je događanje najvećeg festivala urbanog plesa “Kings Of Style” koje je početkom travnja okupilo velik broj plesača iz Hrvatske i regije. U sklopu festivala održano je i natjecanje u tematskim battleovima Who Got the Ju!ce powered by adidas Originals.

Na Originals Jam natjecanju i publika ima priliku pokazati svoje talente te osvojiti vrijedne nagrade. Svi koji u subotu dođu u adidas Originals shop, Bogovićeva 1a dobivaju -15% popusta na cjelokupni asortiman.

Za više informacija posjetite:

www.adidasoriginals.com

instagram.com/adidashrvatska

atomicdancefactory.hr/kings-of-style

https://www.facebook.com/events/1715506662038996/

 

adidas je globalni sportski brend koji oblikuje budućnost sporta koristeći se inovacijama. Napredna tehnologija i kombinacija funkcinalnog dizajna omogućava profesionalnim sportašima i zaljubljenicima u sport diljem svijeta postizanje vrhunskih rezultata i ostvarivanje sportskih ciljeva nudeći im najbolju moguću sportsku opremu. Inovativnim načinima proizvodnje i širokim asortimanom ponude adidas je usitinu globalni brend dostupan u više od 160 zemalja diljem svijeta. S dva osnovna segmenta brenda adidas Sport Performance i adidas Originals kao i suradnjom s brojnim etabliranim dizajnerima i profesionalnim sportašima jednaka se pažnja posvećuje kako sportskom tako i modnom pozicioniranju brenda.