Svi koji su se ove subote zatekli pred adidas Originals store-om u Bogovićevoj 1a imali su prilike prisustvovati plesnom okršaju najboljih plesača plesne skupine Atomic Dance Factory na adidas Originals Jamu.

Osmero plesača, Atomicovi prvotimci, pokazali su svoje plesne vještine, ali i domišljatost i kreativnost. DJ Chill je puštao najbolje plesne poslastice sa svojih gramofona, na koje, osim plesača, nije ostala imuna niti publika, koja se gibala u ritmu hip hop glazbe.

O pobjedniku su odlučili suci Anis “Chillo” Habibović, Tina “La Tina” Duran i “Dirty” Entoni Radman. Da odluka nije bila laka, svjedoči i to što su u finalnom battleu tražili od plesača dodatne runde, kako bi mogli donijeti svoju konačnu odluku. Atmosfera je bila posebno užarena jer su se plesači natjecali za bogate adidas Originals nagrade, a neizvjesnost je trajala do zadnjeg plesnog pokreta. Drugo mjesto je zauzeo  Mario “Rudeboi” Rudelić, a prvo mjesto je odnijela Lora “Loxa” Marija Kolar, koja je ponovila svoju prošlogodišnju titulu.

Adidas Originals se potrudio da niti publika ne ode praznih ruku, pa su tako najhrabriji prihvatili plesni izazov koji je pred njih postavio glavni voditelj plesne skupine Atomic Dance Factory Saša Krnetić, te osvojili vrijedne adidas Originals nagrade.

Natjecanje adidas Originals Jam su drugu godinu za redom organizirali adidas Hrvatska u suradnji sa adidas Originals shopom i plesnom skupinom Atomic Dance Factory, kao popratno događanje najvećeg festivala urbanog plesa “Kings Of Style Powered by adidas Originals” koje je početkom travnja okupilo velik broj plesača iz Hrvatske i regije. Popularnost ovog festivala i jama svjedoče da je ples, kao dio urbane kulture, mladima veoma blizak način predstavljanja svog specifičnog stila i izričaja, u čemu im pomaže i adidas Originals svojim kreacijama, uz koje nitko ne može proći nezapažen.

#adidasHrvatska #adidasOriginalsJam #atomicdancefactory