Dječja mala grupa, juniorski break tim te hip hop postava plesne skupine Atomic Dance Factory ostvarili su plasman na Svjetsko prvenstvo u hip hopu koje će se održati od 19. do 23. listopada u austrijskom Grazu.

Iznimno se veselimo ovom natjecanju jer, osim što ćemo vidjeti plesne skupine iz cijelog svijeta, to nam je prilika da vidimo gdje se Hrvatska nalazi na plesnoj mapi – rekao nam je Saša Krnetić, glavni koreograf ADF-a te dodao :

– Što se tiče mojih očekivanja o našem plasmanu, mislim da je najbolje da ne razbijam glavu s time. Znam da ćemo dati sve od sebe i vjerujem da opet imamo nešto posebno, ali ne želim predviđati neke velike rezultate.

Pripreme su odrađene prema planu, treninzi svaki dan po nekoliko sati…

Jako sam zadovoljan pripremama, angažmanom plesača i očekujem dobro otplesanu koreografiju, jer se sa prosječnim ne mogu zadovoljiti, a ostalo je na sucima. Nadam se ćemo doći do finala i time na najbolji način promovirati našu plesnu skupinu i urbanu plesnu scenu u Hrvatskoj.

Konkurencija je jaka, pogotovo susjedi Slovenci…

Slovenija ima odličen predstavnike, ali oni nisu jedini, tu je i mnoštvo ostalih ekipa iz cijelog svijeta tako da nema smisla nekoga izdvajati jer je ovo svjetsko prvenstvo, nastupaju najbolji predstavnici svih zemalja – zaključio je Saša.