Juniorska hip hop postava ADF-a će od 17. do 21. listopada 2017. predstavljati Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u hip hopu, break danceu i electric boogieju. Natjecanje se odvija u danskoj prijestolnici Kopenhagenu u organizaciji Međunarodne Plesne Organizacije (IDO), a u konkurenciji je mnoštvo plesnih grupa iz cijelog svijeta.

Pod vodstvom koreografa Saše Krnetića mladi plesači se bave isključivo urbanim plesnim stilovima kao što su hip hop, break dance, locking i popping.

“Jako se veselim nadolazećem natjecanju jer ćemo se natjecati sa najboljim plesnim skupinama iz cijelog svijeta. Naša juniorska hip hop postava se nada jednom od postolja sa ovog natjecanja. Ovdje se radi o grupi koja je spremna za velike dosege”, izjavio je njihov voditelj Saša Krnetić te dodao:

Uložili smo puno truda i rada kako bi došli na razinu na kojoj trenutno jesu, očekujem se da će to imati prilike i pokazati. Nadam se da ćemo doći do finala i time promovirati naš klub i ples u Hrvatskoj.”

Konkurencija je jaka, mi ćemo nastupiti s novom koreografijom koju smo uvježbavali tijekom proteklih par mjeseci ali ništa više od toga neću otkrivati. Neka bude iznenađenje”, zaključio je trener mladih darovitih plesača.