Uz početak nove plesne sezone Atomic Dance Factory počinje i sa održavanjem plesnih radionica na zapadnom dijelu Zagreba na lokaciji Susedgrad – Vrapče.  Na plesnim radionicama će se posebna pažnja posvetiti učenju osnova i tehnika hip-hopa, breakdance-a te drugih street stilova. Grupe će biti podijeljene na nekoliko dobnih uzrasta (1.-3. razreda, 4.-6. razreda i 7.-8. razreda osnovne škole). Saša Krnetić, glavni voditelj ADF-a bit će ujedno i voditelj plesnih radionica na zapadnom dijelu grada.

fotka-za-web

Kako u Susedgradu živim cijeli svoj život, primijetio sam da u kvartu postoji veliki interes za učenje urbanih plesnih stilova, ali ne i prava ponuda, pa smo odlučili rasplesati Susedgrad i okolne kvartove”, istaknuo je Saša.

“Naša vrata su otvorena osnovnoškolcima bez obzira na to imaju li iskustva u plesu ili ne. Polaznike očekuje puno dinamičnih koreografija, učenje tehnika urbanih plesnih stilova na zabavan način, druženje i par nastupa na kojima će pokazati svoje nove vještine”,dodao je.

Stoga svi koje su oduvijek privlačili hip hop, breakdance i drugi urbani plesni stilovi za treninge na ovoj lokaciji mogu se prijaviti na sasa@atomicdancefactory.hr  ili na 091 1110 552 do 25. rujna 2017.